Hakkımızda
Kayıtlı üreticilerimizin bölgemizde yaptığı hasat sonrasında kooperatif yönetimince belirlenen heyet huzurunda üretilen ballardan alınan numuneler, Anzer bölgesi mikroflorasına uygunluğunun tespiti amacıyla Hacettepe üniversitesine gönderilir. Analizler sonuçlanıncaya kadar ballar kooperatif deposunda emanete alınır.
Hacettepe Üniversitesi tarafından yapılan tetkiklerde olumlu analiz sonuçlarına sahip olduğu tespit edilen ballar Türk gıda kodeksi bal tebliğine uygunluk kontrolü amacıyla ikinci olarak Ege Üniversitesi laboratuvarlarında analiz edildikten sonra paketlenip mühürlenir ve satışa sunulur. Kooperatifimiz üyelerince üretimi yapılan anzer balı ve anzer poleni hijyenik şartlar altında faaliyet gösteren anlaşmalı olduğumuz otomatik dolum tesisinde doldurulmaktadır.